На 15 септември 2020 год. от 10,00 ч. в двора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – с. Антон, ще се състои кратка церемония за официалното откриване на новата учебна година с присъствието на учениците от първи и пети клас.

Учениците от останалите класове могат да присъстват в училищния двор при организация от своите Класни ръководители и спазвайки мерките на официално обявената извънредна епидемична обстановка!!!

СБОГУВАНЕ С РОДНОТО УЧИЛИЩЕ, ВИПУСК 2020 

На 2 юни 2020г. , учениците от 7 клас с класен р-л Г-жа Христина Генова, си казаха сбогом с ОУ с. Антон и своите учители. С много смях, много сълзи, много спомени, много мили думи и букети от цветя се разделиха

ВИПУСК 2020 със своите учители и съученици. 

НА ДОБЪР ЧАС МИЛИ СЕДМОКЛАСНИЦИ!

НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙТЕ, БЪДЕТЕ ДРЪЗКИ, БЪДЕТЕ НЕПОКОРНИ КЪМ НЕПРАВДИТЕ, ЗАЩИТЕТЕ С ДОСТОЙНСТВО ИМЕТО И ПРОСПЕРИТЕТА НА РОДНОТО УЧИЛИЩЕ!

 ДОВИЖДАНЕ УЧИЛИЩЕ, ВАКАНЦИЯ ЗДРАВЕЙ!

 На 22 юни 2020г. учениците от 4 клас на ОУ с. Антон заедно със своята класна ръководителка  Г-жа Лена Николова, целия колектив на училището, родители, приятели и гости, отпразнуваха завършването на начален етап на своето образование. Сред много песни, стихове, цветя и прекрасно настроение, учениците получиха своите удостоверения, грамоти и медали.

На добър час мили деца, нека това е поредната стъпка напред във  вашето израстване в трудния път към знанието!

 

 

 

В условията на  извънредна обстановка, по случай 135 г.  ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и най-светлия български празник – 24 май, учениците отправиха виртуален поздрав към своите учители , родители и жители на община Антон.

 

 

ОУ- с. Антон има нова придобивка – интерактивен дисплей, който ни беше предоставен от МОН, по проект „Образование за утрешния ден“!

65 инчовия екран е монтиран и ще бъде използван за образователните цели на учениците в нашето училище.

Да ни е честито!

По случай 135 години училище ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, в двора на училището бе посадено дръвче.

 

План-прием,  Обществен съвет

Заповед – прием 1-5 клас 

 Учениците от 4 клас на ОУ-с. Антон с класен ръководител г-жа Лена Николова, поздравиха служителите на Община Антон по случай Баба Марта и ги закичиха с ръчно изработени мартенички.

      Ученици от 6 и 7 клас на ОУ-с. Антон под ръководството на г-жа Христина Генова изнесоха рецитал и представиха драматизация пред всички ученици и учители по случай националния празник на България 3 март!

       В ОУ “ Св. Св. Кирил и Методий“ – с. Антон отбелязахме 147 години от обесването на Васил Левски- обявен през 2007 г. за най-великия българин в нашата история. Учениците от 4 клас с класен ръководител г-жа Лена Николова, изнесоха рецитал , на който присъстваха всички учители, ученици и кмета на Община Антон- г-н Андрей Симов.

Поклон пред паметта на Апостола на свободата!

All-focus
All-focus
All-focus
All-focus
All-focus
All-focus

На 17.02.2020г. в ОУ-Антон ни гостува Клуб „Традиция“ към НД Традиция. Учениците с интерес проследиха представянето на урок по родолюбие.

 

Образователна програма „Музейко в училище“ съвместно с Лидл Б-я на детския научен център „Музейко“ проведоха научни работилници за начален етапв ОУ-Антон  на теми:

„Форми в космоса/Слънчевата система/“ и

„Форми в природата-кристална решетка“

 

Инструктаж за безопасно поведение на учениците по време на коледната ваканция  инструктаж (1)

 

Покана за зареждане с гориво

 

 Обявление за набиране на предложения за доставка на плодове и зеленчуци, мляко и млечни продукти по схема „Училищно мляко “ и „Училищен плод“.

 

На 15 октомври 2019г. се проведе Есенен празник на училището. Празника беше съпроводен с много игри и спортни състезания, в които участваха всички ученици и учители от ОУ-Антон.